Waar wij voor staan

IKC Nieuwveense Landen

Wij zijn IKC Nieuwveenselanden

Kinderen zijn stuk voor stuk uniek. Unieke persoonlijkheden, met unieke talenten en unieke uitdagingen. En ze komen uit allerlei soorten gezinnen.

Om kinderen hun unieke talenten te laten ontdekken en ontwikkelen willen wij ze met alles in aanraking brengen. Sport, kunst en cultuur, techniek en ICT. En natuurlijk rekenen en taal.

Zou het niet mooi zijn als alle kinderen uit de buurt een gemeenschap vormen en waar zij met en van elkaar kunnen leren, spelen en ontdekken. En waar ieder kind die ondersteuning en uitdaging krijgt die het nodig heeft.

Een plek waar zij niet allemaal hetzelfde programma volgen, maar wel allemaal gelijkwaardig onderdeel van de gemeenschap zijn.

Onze droom is om een plek voor de samenleving te realiseren voor iedereen in de Nieuwveense Landen en omgeving.

Een plek om te bewegen en uit te proberen. Een plek waar het aanbod elke dag anders en uitdagend is.

Een goed balans tussen inspanning en ontspanning. Een veilige opgroei plek. Niet persé omdat zij 4 jaar zijn of omdat het zomervakantie is geweest. Maar omdat zij eraan toe zijn.

Zou het niet mooi zijn dat dit past bij het gezinsleven van ouders.

Wij omarmen de expertise van de opvang en onderwijs, van En nu jij & Promes, om vanuit één team, één leiding te staan voor de ontwikkeling en opgroeien van kinderen vanaf 0 jaar.

Wij werken samen met één visie en een gedeelde missie: de beste opgroeiomgeving voor elk kind uit de buurt.

Wij zijn IKC Nieuwveenselanden.